https://leefstijlstudio.com/wp-content/uploads/2016/07/quote-white.png

Reviews
Ervaringen van anderen

Reviews
Ervaringen van anderen

MoniqueNieuw perspectief

Ik was op zoek naar 2 dingen en vond ze beiden in Mariska: iemand die samen met mij, maar toch vanuit een nieuw perspectief naar vragen kan kijken die mij bezig houden en iemand die mij uit mijn hoofd kan halen om meer contact te maken met mijn lichaam.

JURGENBetrokken en oprecht

Mariska beschikt over een hele toolbox om je te begeleiden - van haar achtergrond in positieve psychologie in haar ervaring als zang- en yogatrainer. Ze is oprecht betrokken en geïnteresseerd in je ontwikkeling en samen met haar heb ik stappen kunnen zetten in zowel mijn werk- als prive-leven

SANNEPlan

Mariska hielp mij om een concreet plan te maken om mijn doel te bereiken. Ze hield naast mijn enthousiasme voor het plan ook rekening met of deze realistisch en haalbaar was. Daarbij gaf ze me ook altijd het gevoel dat ik eerder contact kon opnemen dan onze volgende afspraak was. Die openheid en warmte vond ik ontwapenend. Dank daarvoor!

MARIAZonder veroordeling

Mariska zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en dat je vrijuit kan praten, zonder een gevoel van veroordeling. Ze legt geen woorden in je mond, maar laat je zelf denken en je eigen mening vormen. En vanuit daar kon ik mijn prioriteiten organiseren en keuzes maken.

JUDITHSpiegel

Mariska is een heerlijk mens, al wandelend heeft ze mij geholpen weg wijs te zijn in mijn eigen gedachten. Oprecht geïnteresseerd, laat ze je zelf de conclusies trekken, door de vragen die ze stelt. Op je eigen tempo jezelf verkennen, een aanrader !
Ik spreek niet van problemen, ik spreek vanuit uitdagingen. Ik ben open-minded en veroordeel je niet. Ik motiveer je, sta naast je maar zal je ook spiegel voorhouden en confronteren. En daardoor kom je erachter waaraan je iets wil doen en niet waarin je van mij hoort wat je moet doen.
https://leefstijlstudio.com/wp-content/uploads/2018/01/signature.png

Start nu coaching

Visit us on social networks:

Contact

030 743 06 42
Europaweg 18, 3451 HG Vleuten