Waarom Een Coach

Waarom
een coach

Het zou raar zijn als Ajax volgend jaar zonder coach zou spelen. Of dat een musicus in het concertgebouw orkest er zonder coaching zou zitten. De meeste professionele voetballers, dansers of pianisten hebben allemaal een coach.
En toch is het op levensvlak nog niet iets vanzelfsprekends.

En coaching, wat doet zo’n coach dan? Praten over jouw uitdagingen, samen doelen zetten, plannen uitzetten, succes zien of inzien dat je het efficienter kan doen op een andere manier.

Waarom hebben dan niet meer mensen een coach? Het kan komen omdat het hebben van een coach gezien wordt als ‘je kan het niet zelf’. Of wat als je je uitdagingen uitspreekt en niet kan overwinnen? Of wat als je niet tevreden bent maar geen verandering wil? Of bang bent voor de consequenties van het doorzetten van een gewilde verandering?

En dus is betalen voor een coach, voor iets wat niet meetbaar is, waarvan jijzelf of je omgeving wellicht verwacht dat je dat toch zelf wel kunt gecombineerd met de drempel die je over dient te gaan om aan te kloppen bij een coach…: het is bijzonder als iemand zelf een coach zoekt.

En juist deze redenen is waarom je een coach kunt gebruiken!
Als je graag van mij wilt horen wat je moet doen, ben je aan het verkeerde adres. Ik geloof namelijk niet dat jij het niet weet, maar dat je enkel geïnspireerd dient te worden tot bewustwording en daarna tot actie. Ik geef jou een helikopter-View waardoor je sneller tot de kern zal komen.

Ik spreek niet van problemen, ik spreek vanuit uitdagingen. Ik ben open-minded en veroordeel je niet. Ik motiveer je, sta naast je maar zal je ook spiegel voorhouden en confronteren. En daardoor kom je erachter waaraan je iets wil doen en niet waarin je van mij hoort wat je moet doen.

Waarom jij dit leest weet ik (nog) niet en misschien weet je het zelf ook nog niet precies. Wat ik wel weet is dat ik jou graag coach om samen te onderzoeken wat voor jou belangrijk is. Zodat jij jouw doelen kan bepalen en deze middels een concreet plan kan behalen.

'Mariska is een gecertificeerd coach en aangesloten bij de beroepsvereniging voor leefstijlcoaches.'

Wanneer jij graag wil
ben ik er voor jou

We weten allemaal dat het leven vol uitdagingen zit. En als je er even niet uitkomt, of effectiever je doel wilt bereiken ben ik er om te helpen.

Wanneer jij graag wil ben ik er voor jou

We weten allemaal dat het leven vol uitdagingen zit. En als je er even niet uitkomt, of effectiever je doel wilt bereiken ben ik er om te helpen.

Neem contact op

  Jouw telefoonnummer

  Adres
  Europaweg 18
  3451 HG Vleuten
  Telefoon
  030-743 06 42
  Email
  info@leefstijlstudio.com
  https://leefstijlstudio.com/wp-content/uploads/2021/07/Locatie.png

  Visit us on social networks:

  Contact

  030 743 06 42
  Europaweg 18, 3451 HG Vleuten