Vitaliteit

Gezondheid is meer
dan de afwezigheid van ziekte

Wat fijn dat je gekomen bent en dit leest! Dit betekent dat je bezig bent om jezelf beter te begrijpen. Er zijn ontzettend veel redenen waarom mensen bij mij komen: een burn-out situatie, of omdat ze deze willen voorkomen. Het kijken naar je eetpatroon omdat je wilt afvallen, je slaapgedrag, je hormoonspiegel, je conditie verbeteren, je inner-criticus of dat je bewustwording wilt creëren in jouw stress- of timemanagement. Het vinden van antwoorden op levensvragen, of juist erachter willen komen wat je nu werkelijk wil. Waar ga je heen in je werkende leven en waar ga je heen als persoon? Hoe kun je dit goed combineren?

Als je graag van mij wilt horen wat je moet doen, ben je aan het verkeerde adres. Ik geloof namelijk niet dat jij het niet weet, maar dat je enkel geïnspireerd dient te worden tot bewustwording en daarna tot actie. Ik geef jou een helikopter-View waardoor je sneller tot de kern zal komen.

Ik spreek niet van problemen, ik spreek vanuit uitdagingen. Ik ben open-minded en veroordeel je niet. Ik motiveer je, sta naast je maar zal je ook spiegel voorhouden en confronteren. En daardoor kom je erachter waaraan je iets wil doen en niet waarin je van mij hoort wat je moet doen.

Waarom jij dit leest weet ik (nog) niet en misschien weet je het zelf ook nog niet precies. Wat ik wel weet is dat ik jou graag coach om samen te onderzoeken wat voor jou belangrijk is. Zodat jij jouw doelen kan bepalen en deze middels een concreet plan kan behalen.

'Mariska is een gecertificeerd coach en aangesloten bij de beroepsvereniging voor leefstijlcoaches.'

Mariska hielp mij om een concreet plan te maken om mijn doel te bereiken. Ze hield naast mijn enthousiasme voor het plan ook rekening met of deze realistisch en haalbaar was. Daarbij gaf ze me ook altijd het gevoel dat ik eerder contact kon opnemen dan onze volgende afspraak was. Die openheid en warmte vond ik ontwapenend. Dank daarvoor!

SANNE

Mariska beschikt over een hele toolbox om je te begeleiden – van haar achtergrond in positieve psychologie in haar ervaring als zang- en yogatrainer. Ze is oprecht betrokken en geïnteresseerd in je ontwikkeling en samen met haar heb ik stappen kunnen zetten in zowel mijn werk- als prive-leven

JURGEN

Mariska zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en dat je vrijuit kan praten, zonder een gevoel van veroordeling. Ze legt geen woorden in je mond, maar laat je zelf denken en je eigen mening vormen. En vanuit daar kon ik mijn prioriteiten organiseren en keuzes maken.

MARIA

Kwaliteit
voorop

Ik ben aangesloten bij Kabiz (kwaliteitsregistratie en Accreditatie Beroepsbeoefenaren in de Zorg) onder registratienummer L0966 en lid van de BLCN (Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland)
https://leefstijlstudio.com/wp-content/uploads/2021/11/BLCN_Logo-320x208.png

Wanneer jij graag wil
ben ik er voor jou

We weten allemaal dat het leven vol uitdagingen zit. En als je er even niet uitkomt, of effectiever je doel wilt bereiken ben ik er om te helpen.

Wanneer jij graag wil ben ik er voor jou

We weten allemaal dat het leven vol uitdagingen zit. En als je er even niet uitkomt, of effectiever je doel wilt bereiken ben ik er om te helpen.

Neem contact op

  Jouw telefoonnummer


  Adres
  Europaweg 18
  3451 HG Vleuten
  Telefoon
  030-743 06 42
  Email
  info@leefstijlstudio.com

  Visit us on social networks:

  Contact

  +31 6 42 65 02 27
  Europaweg 18, 3451 HG Vleuten